Oerkracht Experience

Met de Oerkracht Academie bieden wij je unieke Experiences, Ervaringen:
ter inspiratie en ontwikkeling van jezelf, van jouw team of jouw organisatie.

Deze ervaringen worden aangeboden in synergetische, inspirerende workshops en natuurlijk allemaal in beweging, actief aan de slag !

Workshop:
Bewegen als middel.

Tijdens deze workshop van 4 uur behandelen we diverse beweegvormen die je kunt inzetten in de coaching of begeleiding van cliënten.

Workshop:
Natuur als middel.

Tijdens deze workshop van 4 uur nemen we je mee naar buiten en laten we je zien hoe de natuur als metafoor ingezet kan worden in diverse  begeleidingstrajecten

Workshop:
Klimmen als middel.

Uitdagingen aangaan en ervaringen rijker worden.
Dat is de kern van de workshop klimmen als middel. Communicatie, vertrouwen, doorzetten en hulp vragen…

Workshop: Bewegen als middel.

Hoe zet je beweging in als middel, welke vormen kan ik toepassen en hoe kan ik zelf creatief omgaan met sport, spel en beweging in de begeleiding van cliënten.
In deze workshop behandelen we deze vragen en gaan we vooral veel oefenen: Boksen, Airtrack, Slackline, Kettlebell, samenwerking, communicatie, sensorische integratie. 
Deze workshop is een introductie in het gebruiken van beweging in de breedste zin van het woord. Actief aan de slag !

Workshop: Natuur als middel.

De natuur is een bron van inspiratie en biedt geweldige ervaringen en prachtige metaforen.
Hoe kan ik dan de natuur inzetten ? Dat gaan we ontdekken !
Tijdens de workshop gaan we naar buiten. We gaan paden volgen, we gaan struinen en verdwalen. We zoeken oplossingen, maken gebruik van ruimte en rust en ervaren stilte. Oh ja, we gaan ook nog vuur stoken, in het vuur staren en het vuur gebruiken als metafoor in de ondersteuning van cliënten.
Ga je mee verdwalen ? Ik weet de weg !

Workshop: Klimmen als middel.

Klimmen als middel is fantastisch ! Het laat in een oogwenk zien hoe mensen communiceren en keuzes maken. Vaak is er snel een parallel te trekken met de wijze waarop mensen in het leven staan. Het aangaan van een uitdaging, doorzetten of opgeven, communiceren, hulp vragen, vertrouwen in jezelf en de ander, denken in oplossingen, vooruit kunnen kijken, handelen.., alles komt terug in de klimhal of de boulderhal. 
Tijdens de workshop leer je observeren, feedback te geven en ga je conclusies verbinden aan wat je ziet en hoort.
Maar nog belangrijker; je gaat ook zelf ervaren wat er in je hoofd en lichaam gebeurt als je met deze activiteit bezig gaat.
Op naar de top !