Oerkracht Travel

Back to Basic Schotland

Back to Basic Schotland is te omschrijven als een prachtige, heftige ervaring ! Sinds 1998 komen we elk jaar, in het najaar, in Schotland waarbij ons favoriete hike omgeving de waanzinnig mooie natuur rondom de Ben Nevis is, met als uitvalsbasis Fort William; the outdoor capital of the UK.

Back to Basic is een pittige trekking rondom de Ben Nevis en door de Glen Nevis. We dragen als ons materiaal met ons mee in een rugzak, lopen overdag door het afwisselende terrein en slapen in de nacht onder een tarp (zeil) op de meest mooie plekjes in de vrije natuur.
Wat verder nog ? We koken op vuur, navigeren op de kaart en drinken uit de beekjes.
Als het weer het toelaat, zullen we ook deze legendarische Ben Nevis beklimmen !

Deze trekking is gericht op het exploreren van jouw vaardigheden, het ontdekken van nieuwe talenten en het leren omgaan met lastige omstandigheden zoals kou en regen. In deze omstandigheden leer je hoe je omgaat met obstakels, maar leer je ook om in mogelijkheden te gaan denken: Klim op de zwerfkei die je pad verspert en geniet van het uitzicht !

Let op: Vanwege de huidige maatregelen rondom Covid en Brexit, zal er dit jaar geen trekking meer plaatsvinden. We hopen najaar 2022 weer een tocht te kunnen realiseren.