Oerkracht Coaching

Op pad met onze coaches


(voor professionals in de zorg en het onderwijs)

Werken in de zorg en het onderwijs kan veel van je energie vragen. Het kan zelfs zijn dat je eigen grenzen te lang negeert om anderen te helpen. Wij helpen je de balans (terug) te vinden in dit soort situaties. Dit doen we door jou te ondersteunen met jouw persoonlijke en professionele levensvragen. Ook kunnen we je helpen bij het verwerken van nare of intense situaties als je deze op je werk hebt meegemaakt, zoals een conflict of een overlijden.

Wij verzorgen onze hulpverlening niet binnen in een behandelkamer, maar doen dat in beweging op onze locatie of buiten in de natuur.
Buiten en in beweging zijn zorgt voor positieve effecten op het brein en de natuur biedt ruimte, rust en ontspanning.

Onze coaches opgeleid als Social Worker, Adventure Therapeut of Buitenpsycholoog en hebben allemaal ruime ervaring in de zorg en het onderwijs als professional en als coach/trainer.

Heb jij een heftige ervaring gehad op het werk, loop je vast in je professionele of prive keuzes, wil je een professional spreken die begrijpt waar je vandaan komt en hoe intens werk kan zijn, maar  waar je ook veel passie voor voelt.., dan ben je welkom bij ons.

Onze individuele ondersteuning is ook in te zetten bij (dreigende) burn-out en burn-out preventie. Onze professionals kunnen hierbij EMDR inzetten als onderdeel van een traject.

Vraag je werkgever of verzekering naar de mogelijkheden voor de vergoeding van een traject.

 

“Take on challenges