Oerkracht Coaching


Een coach die je meeneemt op avontuur en je zelf laat onderzoeken, ontdekken en ervaren: Je bepaald zelf het tempo in je ontwikkeling. We helpen je met het formuleren van leerdoelen en het implementeren van jouw kwaliteiten.
Alles wat we doen, is in beweging. Actief met jezelf aan de slag !

Waarom Coaching ? 
Coaching is voor iedereen die ervoor kiest voor een bewuste ontwikkeling te maken in het leven:

Hoe begin je hieraan, wat heb ik nodig, hoe zet ik de eerste stap op dit pad ?

Gesprekken in de buitenlucht, uitdagingen aangaan in de natuur, je kracht ontdekken in de trainingsruimte, een VR reis maken langs jouw dromen en bewust zijn van jouw ontwikkeling.., dit bepaalt jouw pad in de sessies.

“Klim op de zwerfkei die je pad verspert en geniet van het uitzicht!”  

De Oerkracht Coaching specialiteiten:
Naast individuele coaching, hebben we nog een aantal speciale trajecten die we hieronder aan jullie willen presenteren.

Dreammap – VR coaching

The Dreammap ! In 3 coaching sessies tot de kern van je dromen komen en bepalen hoe jij de eerste stappen van je reis gaat zetten. Kan dat ? Ja !

Op naar de top!

“Op naar de Top” is een traject waarbij sportklimmen het middel is om je inzichten en uitdagingen te bieden. 

 

Coaching conflicthantering

Een conflict kan grote impact hebben op de werksfeer, de werkrelatie met collega’s en/of de doelgroep, maar vooral op je eigen functioneren.

Dreammap – VR Coaching
The Dreammap ! In 3 coaching sessies tot de kern van je dromen komen en bepalen hoe jij de eerste stappen van je reis gaat zetten. Kan dat ? Ja !
Een unieke coaching ervaring waarbij we je meenemen op een virtuele reis door verschillende thema’s waarbij we samen jouw dromen en wensen in kaart gaan brengen en deze omzetten tot haalbare doelen en acties.

Woorden kunnen deze unieke ervaring haast niet omschrijven omdat elke Dreammap reis uniek is. Het is jouw reis, langs jouw wensen, langs jouw dromen, uitgaande van jouw specifieke karakter en competenties waarna er een persoonlijk pad wordt uitgestippeld om je wensen na te streven.

Nog niet bekend met VR ? Geen probleem ! Jouw coach legt je alles uit en neemt je mee op reis.

Project “Op naar de Top”
“Op naar de Top” is een traject waarbij sportklimmen het middel is om je inzichten en uitdagingen te bieden. We kunnen tijdens het klimmen 
parallellen trekken  tussen de keuzes die je maakt in de route en de keuzes die je maakt in het dagelijks leven. Sportklimmen is meer dan alleen een recreatieve sport, sportklimmen vraagt vertrouwen in jezelf en jouw klimpartner, verantwoordelijkheid, duidelijke communicatie, inzicht en inschatting, het vraagt je om vooruit te kijken tijdens het klimmen en oplossingen te vinden in die ene moeilijke sleutelpas. Je kunt jouw fysieke en mentale grenzen onderzoeken, aangeven en verleggen en je werkt hier aan samen met jouw coach ! Daarnaast is sportklimmen ook nog eens erg gezond voor je lichaam en gebruikt je alle spieren.
Al in de eerste sessie kan de coach zien op welke wijze je jouw keuzes maakt en hoe die terug te zien zijn in jouw dagelijks leven. Thuis, op je werk, in contact met familie of vrienden en in keuzes die je maakt voor jezelf. Een nieuwe baan, opleiding, die reis of een nieuwe ervaring.
Samen onderzoek en leer je en weet je van dromen, acties te maken.

Coaching bij conflicthantering en werkgerelateerde agressie.
Na jaren in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en bij justitie werkzaam te zijn geweest, hebben we zelf diverse vormen van verbale en fysieke agressie ervaren. Een conflict kan grote impact hebben op de werksfeer, de werkrelatie met collega’s en/of de doelgroep, maar vooral op je eigen functioneren. Veiligheid is de basis waar vanuit gewerkt moet kunnen worden, helaas is deze voorwaarde om goed te kunnen functioneren, niet altijd op de werkplek aanwezig…
Tijdens de coaching wordt er fysiek ruimte geboden door de natuur op te zoeken en is er de rust om te luchten, te praten, te evalueren en te zwijgen. Je kunt zelf coaching aanvragen via de werkgever, maar de werkgever kan je ook doorverwijzen voor een oriënterend gesprek in de buitenlucht.    

Locaties 
Er zijn een aantal natuurgebieden waar we graag inzicht, verandering en ontwikkeling laat plaatsvinden tijdens de coaching:
– Omgeving Ede, waarbij we kunnen genieten van de diversiteit in bossen en de hei en waar we de ruimte hebben voor samen alleen zijn.
– Omgeving Nijmegen, waar we kunnen wandelen in de glooiende bossen aan de rand van de stad of zelfs kunnen oversteken naar het Reichswald.
– Omgeving Lingewaard, tussen Nijmegen en Arnhem met schitterende uiterwaarden langs de Waal en een unieke waterrijke natuur.